Tehnologia din ziua de astăzi a permis realizarea multor produse utile pentru noi, oamenii. Însă, printre cele mai utile pentru sănătatea noastră, se numără produsele pentru dezinfectare, din care fac parte și covorașele profesionale dezinfectante. Această gamă de covorașe dezinfectante, pe care le putem găsi ăn magazinul online Sanito.ro, sunt special concepute pentru a fi folosite în medii sterile, precum centrele medicale, laboratoare și farmacii sau spații specifice industriei alimentare.

Covorașul de intrare dezinfectant este tot mai des întâlnit în spitale, clinici și saloane de înfrumusețare. Acest tip de covor curăță și dezinfectează cu ușurință pantofii. Este recomandat să fie utilizat la intrarea în toate locurile unde igiena este esențială, unde accesul germenilor trebuie stopat sau unde mâncarea este manipulată și / sau prelucrată. La trecerea peste covor, capetele stifturilor se îndoaie și tălpile se înmoaie în soluția dezinfectantă. Aceasta dublă acțiune ajută la evitarea contaminării, indiferent de spațiul în care sunt folosite.

Având o dimensiune practică, covorașul dezinfectant se adaptează cu ușurință la majoritatea treptelor ușilor. Suprafața de aspirație din spatele covorului împiedică mișcarea acestuia.

Covorașele sunt indispensabile în spațiile industriale, cabinete medicale, clinici, spitale, școli, grădinițe sau în zone dedicate pentru industria alimentară, ca de exemplu la trecerea în zone frigorifice, pline cu alimente. Scopul acestor covorase este de a retine macteriile si microbii. Aceste tipuri de covoare, sunt tratate în așa fel încât să poată asigura o igienizare profesională a spațiilor unde sunt utilizate. Covorasele de tip Sticky Mat au o eficiență surprinzătoare de 99.9%.

Un alt covoraș recomandat în industria agroalimentară este covorul cu margine Sanitop. Mai este denumit și covorul anti-oboseală. Acest produs combină siguranța și confortul și este potrivit pentru medii umede sau grase. Are 4 muchii modelate și teșite care asigură securitatea și ușurința accesului personalului și a cărucioarelor. De asemenea, are un sistem de drenaj eficient datorită ridicării și perforațiilor prin care sunt evacuate lichidele și resturile, lăsând zona de lucru curată și uscată. Este recomandat să fie curățat cu detergent și cu un jet de înaltă presiune pentru a-i putea asigura o viață optimă.

Pe Sanito.ro se regăsesc și alte tipuri de covorașe, în portofoliu fiind disponibile game variate de covorașe profesionale, precum: covoare birou, covorașe interior, covorașe horeca, covoare exterior, covorașe industriale și multe altele.

De pe Sanito.ro se pot alege atât covoare decorative, cât și covoare cu funcții extrem de utile. De exemplu, covorul din sufragerie este un accesoriu complet pentru decorare, care poate evidenția diferitele obiecte care împodobesc camera, dacă știi cum să îl alegi. Disponibil într-o gamă largă de oferte, acest articol ar trebui sa fie selectat în funcție de caracteristicile sale. În acest caz, este necesar să se ia în considerare parametri precum dimensiunea, materialul și designul acestuia.

Ce este de reținut în legătură cu covorașele profesionale, este că pe lângă utilitatea lor în reținerea murdăriei, aceste covorașe pot fi foarte usor integrate chiar și în tehnicile de marketing pentru reclame. Cu ajutorul covoraselor personalizate, care pot fi branduite cu logo-ul companiei sau cu orice alt tip de mesaj, în funcție de preferințe, se pot crea campanii de imagine, ideale pentru atragerea atenției clienților într-o manieră subtilă. Alege covorașele profesionale Sanito.ro!