Meniu
Cosul meu

Blog

30 Jul Soluții pentru dotarea eficientă și profesională a hotelurilor
0 49
Pentru ca oaspetii care trec pragul spatiilor hoteliere să se simtă mai bine decât în confortul propriei case, privilegiați că primesc cele mai bune servicii, managerii trebuie să aibă grijă ca dotările hotelului să fie calitative și mai mult decât atât, curățenia să fie impecabilă.Pentru ca oaspeții să aleagă un spațiu hotelier, să revină și să îl..
04 Jun Cum să alegi covorașe profesionale pentru restaurant
0 80
Pentru mulți deținători de restaurant, covorul este perfect pentru a adăuga un plus de stil, dar și de confort locației. Trebuie să știi ca aceste covoare profesionale ajută foarte mult la stabilirea întregului design, fiind un plus valoare la design-ul restaurantului.Alegerea covorului potrivit pentru restaurant este o sarcină complexă, deoarece t..
28 May Echipamente și soluții profesionale pentru curățenie
0 203
De fiecare dată când plănuim o curățenie în detaliu, fie că este vorba despre locuința proprie sau un spațiu profesional, este indicat să folosim echipamente profesionale de curățat, precum aspiratoare profesionale și mașini pentru curățenie, produse Tork și alte echipamente și soluții modene pentru curățenie și igienă. Site-ul Sanito.ro are o expe..
21 May Igienă și prevenție cu produsele profesionale Tork
0 258
Este extrem de necesar să vă spălați bine și atent pe mâini, deoarece răspândirea microbilor și a bacteriilor este o realitate cu care trăim zi de zi. Pentru a face acest lucru, este important să adăugati produse de curățare și igienizare suplimentare și să folosiți mai mult decât apă. Săpunul lichid profesional este o alegere foarte populară în râ..
16 Apr Igienizează și protejează cu covorașele profesionale dezinfectante!
0 120
Curățenia și igiena sunt factori extrem de importanți care ne pot afecta sănătatea, dacă acestea nu sunt realizate corespunzător. De aceea, avem nevoie de soluții eficiente, săpunuri, dezinfectanți, detergenți, chiar și produsele din hârtie, precum șervețelele, prosoapele pliate sau hârtia igienică trebuie sa fie de cea mai bună calitate.În interio..
02 Apr Cum se aleg covoarele industriale?
0 116
Înainte de a alege covoare profesionale industriale, este necesar să dobândiți cunoștințe tehnice, care vă vor permite să alegeți drintre numeroasele modele existente pe piață. Pentru asigurarea confortului și siguranței lucrătorilor care activează în diferite industrii, covorul industrial, fie că vorbim de covorașe de interior sau exterior, trebui..
Afişare 1 - 6 din 18 (3 pagini)