Meniu
Cosul meu

Blog

28 May Echipamente și soluții profesionale pentru curățenie
0 13
De fiecare dată când plănuim o curățenie în detaliu, fie că este vorba despre locuința proprie sau un spațiu profesional, este indicat să folosim echipamente profesionale de curățat, precum aspiratoare profesionale și mașini pentru curățenie, produse Tork și alte echipamente și soluții modene pentru curățenie și igienă. Site-ul Sanito.ro are o expe..
21 May Igienă și prevenție cu produsele profesionale Tork
0 54
Este extrem de necesar să vă spălați bine și atent pe mâini, deoarece răspândirea microbilor și a bacteriilor este o realitate cu care trăim zi de zi. Pentru a face acest lucru, este important să adăugati produse de curățare și igienizare suplimentare și să folosiți mai mult decât apă. Săpunul lichid profesional este o alegere foarte populară în râ..
16 Apr Igienizează și protejează cu covorașele profesionale dezinfectante!
0 70
Curățenia și igiena sunt factori extrem de importanți care ne pot afecta sănătatea, dacă acestea nu sunt realizate corespunzător. De aceea, avem nevoie de soluții eficiente, săpunuri, dezinfectanți, detergenți, chiar și produsele din hârtie, precum șervețelele, prosoapele pliate sau hârtia igienică trebuie sa fie de cea mai bună calitate.În interio..
02 Apr Cum se aleg covoarele industriale?
0 60
Înainte de a alege covoare profesionale industriale, este necesar să dobândiți cunoștințe tehnice, care vă vor permite să alegeți drintre numeroasele modele existente pe piață. Pentru asigurarea confortului și siguranței lucrătorilor care activează în diferite industrii, covorul industrial, fie că vorbim de covorașe de interior sau exterior, trebui..
13 Feb Covorașe profesionale pentru igienă și curățenie
AlmaGhiulea 0 44
Tehnologia din ziua de astăzi a permis realizarea multor produse utile pentru noi, oamenii. Însă, printre cele mai utile pentru sănătatea noastră, se numără produsele pentru dezinfectare, din care fac parte și covorașele profesionale dezinfectante. Această gamă de covorașe dezinfectante, pe care le putem găsi ăn magazinul online Sanito.ro, sunt spe..
05 Dec Tipuri de covoare profesionale apreciate in institutii private sau de stat
AlmaGhiulea 0 21
Toate institutiile publice, atat private cat si de stat, au ceva in comun – este vorba despre atentia pe care o dau curateniei si imaginii pe care o promoveaza celor care le trac pragul. Un element foarte important pentru aceste spatii este reprezentat de covoarele profesionale, care au o utilitate dubla, atat de design si infrumusetare, cat si de ..
Afişare 1 - 6 din 16 (3 pagini)