Meniu
Cosul meu

Blog

16 May Alege covorașe profesionale și moderne dedicate spațiilor de business!
1 3347
Primul contact cu clienții este important, poate fi pasul de creare a unor parteneriate de durată, așadar o impresie pozitivă nu face decât să ajute. Gândește-te  că totul trebuie să fie perfect când clienții  intră în contact cu locaţia ta. De la aspectul uşilor intrării, la starea de curăţenie și elementele decorative toate au un scop precis: de ..
18 Apr Dotează igienic intrările în spațiul tău de business, pentru o bună curățenie și siguranță!
0 4917
Indiferent de domeniul de activitate, în afaceri, igienă și siguranța nu ar trebui să fie niciodată neglijate. Exista anumite in care acest aspect este cu atat mai important, intrucat influenteaza sanatatea angajatilor, clientilor, a partenerilor si a personalului auxiliar.În acest context, efortul pe care trebuie să-l depui pentru a crea un mediu ..
21 Mar Descoperă covoraşele profesionale moderne şi eficiente pentru dotarea spaţiului tău!
4 5925
De amenajarea unui spaţiu şi de tipul de design interior şi exterior pentru care se optează, depinde impactul pe care imaginea de ansamblu îl are asupra privitorului, impact care devine esenţial în cazul în care spaţiul respectiv este destinat activităţilor cu potenţiali clienţi, iar succesul depinde de vânzări şi încheiere de contracte. Astfel, de..
08 Feb Alege covorașele igienizante, pentru un plus de curățenie și siguranța spațiilor tale de business!
0 4693
Există un interes din ce în ce mai mare pe care îl au oamenii pentru igienă și siguranță, iar marele beneficiu este oferit de articolele concepute special în acest sens. Din această categorie fac parte și covorașele igienizante, cele industriale și cele ergonomice antioboseală, acestea fiind soluții moderne pentru asigurarea unui mediu curat și sig..
21 Dec Pentru un design interior modern și funcțional, alege covorașele profesionale!
0 2888
Designul interior, indiferent de domeniul în care activezi, reprezintă un aspect care influențează modul în care oamenii îți privesc afacerea. Știm cu toții, detaliile corecte transformă complet atmosfera într-o încăpere. Cum poți să înfrumusețezi spațiul, fără a investi în mobilier și alte elemente scumpe de decor? Alegând covorașe profesionale, f..
23 Nov Descoperă echipamentele profesionale pentru dotarea igienică a afacerii tale!
3 2843
În contextul unei afaceri de succes, un aspect esențial este reprezentat de igiena și curățenia spațiului în care aceasta funcționează. Dotarea corespunzătoare cu echipamente profesionale pentru igienă nu este doar o alegere inteligentă, ci și o necesitate pentru menținerea unui mediu sănătos și plăcut atât pentru angajați, cât și pentru clienți. Î..
Afişare 1 - 6 din 63 (11 pagini)