Curățenia și igiena sunt factori extrem de importanți care ne pot afecta sănătatea, dacă acestea nu sunt realizate corespunzător. Nimic nu este mai important ca prima impresie pe care ne-o lasă un spațiu nou în care pășim pentru prima oară. Este esențial să ne bucure atât vizual, ca design, cât și ca igienă și curățenie.

De aceea, avem nevoie de tot felul de soluții eficiente, săpunuri, dezinfectanți, detergenți, chiar și produsele din hârtie precum șervețelele sau hârtia igienică trebuie sa fie de cea mai bună calitate.

În interiorul clădirilor firmelor, curățenia se menține cu ajutorul detergenților pentru suprafețe și pentru podelele birourilor, însă mai ales cu ajutorul covorașelor profesionale pentru interior, menite să protejeze suprafețele și să capteze murdăria, să absoarbă umezeala de pe tălpi sau să dezinfecteze prin proprietățile cu care au fost construite.

Aceste covorașe sunt necesare atât pentru spații interioare, cât și pentru zonele exterioare, tocmai datorită eficienței lor, dar și pentru că ușurează cu mult menținerea curățeniei, ceea ce înseamnă automat timp câștigat. Covorașele profesionale nu trebuie să lipsească de la ușile birourilor, cabinetelor, spitalelor, băncilor, instituțiilor publice și altor clădiri cu trafic intens de persoane, tocmai pentru a nu lăsa murdăria să patrundă în acestea.

Cea mai bună soluție pentru achiziționarea covorașelor profesionale, dar și a multor produse igienice, produse pentru curățenie, produse din hârtie, mașini pentru curățenie, detergenți și dezinfectanți pentru diverse suprafețe și așa mai departe.

Printre cele mai importante covorașe care nu ar trebui sa lipsească din spitale, clinici medicale și saloane de înfrumusețare sunt covorașele dezinfectante, acestea având scopul de a curăța și sanitiza încălțămintea. Acestea mai sunt recomandate și pentru zonele de prelucrare din domeniul alimentar sau laboratoare. Aceste covorașe profesionale asigură o igienizare profesională a spațiilor și o curățare de lungă durată, sunt rezistente și foarte practice. Fiind recomandate pentru o multitudine de zone medicale, covorașele profesionale dezinfectante asigură o igienizare profesională a spațiilor și o curățenie de lungă durată. Covorașele de tip Sticky Mat au o eficiență de 99,9% atunci când sunt utilizate și aplicate corect și când straturile sunt curățate de uzură. Acestea au un sistem de eliminare a prafului și a impurităților certificat ISO.

Covorașele sunt realizate din materiale foarte rezistente la uzură, atât la interior cât și la exterior, la un grad de murdărie ridicat și la un trafic intens. Astfel, puteți alege dintr-o gamă foarte variata de ștergătoare profesionale pentru picioare, covorașe absorbante, covorașe din aluminiu sau covorașe personalizate cu logo.