Meniu
Cosul meu

Solutie curatare cuptor, 5 litri

Solutie curatare cuptor, 5 litri

Indicații de utilizare: Solutia curatare cuptor, conceputa special pentru a reda luciul cuptoarelor de tip electric, cu gaz sau microunde. Acest produs se poate aplica şi pe suprafaţa tăvilor de coacere, rotisoare sau grătare.

Mod de utilizare: Înainte de utilizarea produsului  se oprește cuptorul și se îndepărtează alimentele și depunerile groase de murdărie. Nu este indicată aplicarea produsului pe elementele sensibile ale cuptorului precum zonele electrice. Produsul se utilizează ca atare prin pulverizare pe toată suprafața de curățat. Se lasă un timp de contact de 45-60 secunde, apoi se curăță prin frecare utilizând o lavetă textilă sau un burete moale. Se recomandă mănuși de protecție pentru utilizarea produsului. Procedura de spălare se repetă dacă au mai rămas depozite de murdărie. Asigură un strat de protecție, oferind un luciu sclipitor pe termen lung, uşor de utilizat, nu este necesară clătirea.

Acest produs de curățare versatil este, de asemenea, sigur de utilizat pentru: oțel inoxidabil, metal cromat, cupru, aluminiu, zinc, sticlă, ceramică, teflon, plastic, cauciuc.

Solutie curatare cuptor, 5 litri

Specificatii
Forma/Texturalichid
Tipmanual

Solutie curatare cuptor, 5 litri

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha

Solutie curatare cuptor, 5 litri

Produsele aflate pe stoc vor ajunge la client in termen de 1-5 zile lucratoare de la lansarea comenzii. 


Transportul este gratuit pentru comenzile peste 175 RON fara TVA.

Comanda minima este de 175 RON fara TVA.


* Transportul este gratuit pentru Bucuresti si judetul Ilfov, indiferent de greutatea comenzii.

** Pentru comenzile din afara Bucurestiului si Judetului Ilfov, livrarea este gratuita pentru toate comenzile care au o greutate mai mica de 50 kg.

*** Pentru comenzile cu o greutate mai mare de 50 de kg, livrarea este gratuita pentru primele 50 kg, iar peste 50 kg costul transportului va fi de 1.0 lei fara TVA/kg, cost calculat pentru fiecare kg suplimentar peste 50 kg din comanda.