Meniu
Cosul meu

Puncte de fidelitate

Puncte fidelitate

Ne dorim ca experiența ta în timpul achizițiilor să fie una cât mai plăcută și avantajoasă. De aceea, vrem să îți mulțumim pentru cumpărăturile făcute la noi și să te răsplătim dupa fiecare comandă plasată cu puncte de fidelitate.

Pentru a putea acumula puncte, trebuie sa iti creezi mai intai un cont de utilizator pe site.

Ce sunt punctele de fidelitate și cum se obțin

Punctele de fidelitate se obțin după fiecare comandă plasată, indiferent de valoarea acesteia.
Punctele se înregistrează automat în contul tău și se calculează după formula: numar puncte de fidelitate = ~12% din valoarea în lei cu TVA a comenzii plasate (excluzand din calcul costul livrarii si discounturile adaugate in comanda).
Apoi in baza punctelor de fidelitate obtinute pe o comanda, se calculeaza valoare in lei astfel:
​100 Puncte = 15 Lei


BONUS 3000

Ce este BONUS 3000? Este simplu, după acumularea a minimum 3000 de puncte de fidelitate, poti alege să le folosești pentru cumpărături pe site-ul nostru sau le poți converti într-un voucher de cumpărături eMAG, valabil pentru orice produs dorești să achiziționezi de pe platforma lor. Contacteaza-ne cand ai ajuns la 3000 de puncte daca dorersti voucherul emag.

 

Puncte de fidelitate disponibile

Pentru a afla numărul total al punctelor de fidelitate obținute până în prezent, trebuie să te loghezi în "Contul meu" și să accesezi pagina de "Puncte fidelitate".
 

Cum poți folosi punctele acumulate

După plasarea fiecărei comenzi, vei acumula în contul tău puncte de fidelitate. Acestea pot fi folosite pentru plasarea unei comenzi viitoare, dar doar după depășirea pragului de 500 de puncte acumulate în cont. Punctele pot fi folosite pentru a achita parțial sau integral o comandă nouă