Indiferent în ce domeniu activezi în antreprenoriat, pe lângă aspectele strict profesionale, este esenţial ca locaţiile în care se desfăşoară activitatea implicată în dinamica afacerii tale, să fie amenajate şi întreţinute la un anumit standard. Mobilierul, accesoriile şi elementele de decor sunt parte integrantă din design-ul interior, în acelaşi timp îndeplinindu-şi scopul pentru care au fost concepute.

Rolul covoraşelor profesionale 

Orice spaţiu interior va avea nevoie de o amenajare specifică, capitolul pardoselilor şi căilor de acces reprezentând puncte principale în amenajarea interioară a locului unde se desfăşoară afacerea ta. Atunci când vrei să te asiguri de faptul că podelele clădirii, precum şi zonele de acces sunt prevăzute cu accesoriile cele mai practice, sigure şi eficiente, paleta de covorase profesionale pusă la dispoziţie te va ajuta să alegi modelele potrivite ca design, dar şi ca proprietăţi.


Birouri moderne şi practice

Amenajarea unui birou presupune alegerea pieselor de mobilier specifice şi a accesoriilor care vor cadra cel mai bine specificului încăperii. Raportându-te la design-ul interior, la traficul căruia va fi expusă sala, dar şi la preferinţele tale stilistice, vei alege mocheta birou horeca potrivită. Fie că preferi modele simple sau te îndrepţi către variante colorate, dacă adopţi mochete groase sau preferi modelele subţiri, practicabilitatea acestora se va dovedi în scurt timp, datorită calităţii superioare a materialelor din care sunt fabricate. Biroul tău va avea un aspect frumos, iar întreţinerea curăţeniei se va putea face cu uşurinţă, întregul spaţiu păstrându-şi aspectul profesional şi menţinându-se curat.

Alege covoraşe din aluminiu pentru căile de acces

Dacă specificul afacerii tale presupune un flux mare de persoane şi un trafic accelerat, este esenţial să te asiguri că accesul în clădiri se face într-un mod sigur în ceea ce priveşte întreţinerea curăţeniei. Alegând covorase profesionale aluminiu pentru căile de acces, pe lângă faptul că se va limita semnificativ respândirea prafului şi a petelor de murdărie, se adaugă un plus de valoare amenajării clădirii, modelele de covoraşe din aluminiu având un design modern şi plăcut.

Fă-te cunoscut alegând covoraşe personalizate cu logo-ul tău!

Ştii cât de importantă este publicitatea atunci când activezi în antreprenoriat, astfel că, indiferent dacă administrezi o cofetărie, o unitate privată de învăţământ, un restaurant sau un cabinet medical de stomatologie, reclama poate începe cu primul pas făcut în unitatea ta. Alege pentru căile de acces covorase personalizate cu logo, simple, cu efecte 3D, personalizate inspirat prin intermediul graficii şi a imaginilor complexe şi elaborate. 

Covoraşele personalizate cu logo pot astfel face parte din strategia ta de marcheting, orice client sau colaborator care va trece pragul locaţiei tale, sesizând inscripţionările de la intrare. Calitatea superioară a materialelor şi caracteristicile acestora, se vor dovedi esenţiale în păstrarea curăţeniei întregului spaţiu.

Covoraşele industriale şi specificul afacerii tale

Indiferent de domeniul în care activezi, amenajarea spaţiului interior trebuie să se facă ţinându-se cont de regulile de siguranţă şi protecţie, acestea urmând a fi dublate şi de aspectele legate de design. O sală de forţă, un atelier unde se manevrează piese grele, o încăpere unde temperaturile variază foarte mult sau o zonă unde podeaua este supusă frecvent şocurilor mecanice, vor necesita o accesorizare specifică, astfel că este recomandat să le amenajezi montând covoraşe industriale foarte rezistente. 

Covoarele din cauciuc prevăzute cu striaţii, benzile antialunecare, modelele care amortizează şocurile sau cele de protecţie, toate sunt destinate spaţiilor care au nevoie de protecţie suplimentară la nivelul pardoselei. Astfel se protejează podeaua, se menţin în siguranţă persoanele care activează în zonă, dar se conferă şi un aspect plăcut locaţiei.