Indiferent de specificul unei companii sau al unei instituţii, de domeniul în care activează şi de contactul pe care aceasta îl are cu publicul larg, locaţia unde activează va trebui să îndeplinească anumite standarde de imagine şi confort, tocmai pentru a-şi asigură o traiectorie profesională eficientă. Astfel, de design-ul interior pe care îl au un birou, o unitate medicală sau de învăţământ, un sediu de firmă, un hotel, un restaurant  sau o instituţie deschisă publicului larg, va depinde dinamica activităţii acesteia, progresul şi succesul.

Confort pentru oaspeţii tăi

Dacă afacerea ta se desfăşoară în domeniul alimentar, atunci deja ştii cât de important este ca restaurantul sau cafeneaua ta să deţină toate pârghiile pentru ca oaspeţii tăi să se simtă confortabil şi bine-veniţi. Design-ul interior reprezintă prima ta carte de vizită, astfel că alegând o mocheta birou Horeca amenajarea spaţiilor se va bucura de un plus de eleganţă şi rafinament, îmbinând calitatea, durabilitatea şi practicabilitatea. Beneficiezi de o gamă foarte largă de modele, de la cele simple, până la cele elaborate, de la cele destinate traficului redus, până la cele cu un grad mare de rezistenţă. Poţi alege astfel mochetele care vor cadra cel mai bine design-ului interior, conferind un plus de profesionalism şi eleganţă, şi îmbinând oaspeţii să revină cu plăcere.


Calitate şi profesionalism, încă de la intrare

Pentru ca locaţia pe care o administrezi să îşi demonstreze standardul ridicat de lucru şi să garanteze eficienţa şi profesionalismul serviciilor, încă de la primul contact pe care îl are cu un client, atunci este esenţial ca partea de intrare să ofere o anumită imagine şi un nivel ridicat de confort şi siguranţă. Astfel, pentru design-ul general vei alege covorase interior, asigurându-te că zonele de acces puternic tranzitate au un aspect primitor, dar sunt şi sigure şi eficiente, în ceea ce priveşte curăţenia.


Alege calitatea!

O instituţie puternic tranzitată, care are un flux mare de oameni, va necesita resurse substanţiale în ceea ce priveşte amenajarea interioară, dar şi menţinerea acesteia la parametri normali de curăţenie şi siguranţă. În acest sens, modelele de covorase profesionale aluminiu, vin cu un plus de durabilitate şi rezistenţă, dublat de design-ul plăcut şi inovativ. Calitatea superioară a materialelor din care sunt fabricate, le recomandă folosirii atât în interior, cât şi în exterior, fiind ideale pentru intrările clădirilor şi instituţiilor cu trafic intens. Nu reţin umezeala  şi praful, fiind potrivite pe durata întregului an, indiferent de condiţiile meteorologice.


Fă-te cunoscut!

Pentru ca afacerea ta să se bucure de succes,  indiferent de domeniul în care activezi, este necesar să ai la bază un plan de marketing bine structurat şi adaptat contextelor. Această strategie de marketing se poate extinde cu succes în cadrul locaţiilor tale, alegând să personalizezi elemente de decor, componente de mobilier şi accesorii. Astfel, atunci când vrei să dai o notă personală design-ului interior şi să te faci cunoscut, alege modelele originale şi foarte eficiente de covorase personalizate, o modalitate extrem de simplă prin care logo-ul companiei sau restaurantului tău va intra în atenţia tuturor celor care îţi calcă pragul. Imaginile complexe şi caracteristica tridimensională, vor conferi unui covoraş de la intrare o notă unică şi modernă. De asemenea, acest tip de covoraş deţine şi caracteristici tehnice importante, fiind rezistent, durabil şi foarte eficient şi profitabil, atât pentru imagine, cât şi pentru buget.