Covorașele profesionale sunt extrem de importante pentru orice tip de spațiu, atât pentru interioare, cât și pentru zonele exterioare ce asigură accesul în diferite tipuri de clădiri.

Fie că vorbim despre spitale, clinici sau cabinete medicale, spații de birouri, mall-uri sau benzinării, ordinea și curățenia trebuie respectate cu strictețe, atât pentru confortul clienților, cât și pentru crearea unui spațiu de muncă plăcut pentru angajați.

Covorașele profesionale sunt creeate special pentru a reține mizeria de pe încălțăminte, dar și pentru a le dezinfecta. Cu ajutorul covoaraselor profesionale, curățenia va fi mult mai ușor de întreținut, datorită faptului că acestea sunt proiectate în așa fel încât să poată reține murdăria de pe încălțămintea celor care frecventează zona respectivă, păstrând-o astfel mult mai curată.

Este nevoie de produse de cea mai înaltă calitate pentru curățenie și igienizare, care să facă față în spații și clădiri cu un flux ridicat de oameni.

Un mare avantaj al folosirii covorașelor profesionale este faptul că acestea opresc praful și mizeria, și astfel, curățarea podelelor va fi mult mai ușor de realizat, fiind mai puțină mizerie pe jos.

Covorașele profesionale vin într-o gamă extreme de variată, în funcție de nevoile fiecărui spațiu în care sunt utilizate:

  • Mochete birou și HORECA
  • Covorașe personalizate cu logo
  • Covorașe de interior
  • Covorașe de exterior
  • Covorașe profesionale din aluminiu
  • Covorașe dezinfectante
  • Covorașe piscine
  • Covorașe pentru industria alimentară
  • Covorașe industriale
  • Covorașe anti oboseală
  • Sisteme de protecție pentru cabluri

Toate acestea sunt produse de cea mai bună calitate, ce se găsesc la prețuri foarte avantajoase, fiind perfecte atât în cadrul firmelor, instituțiilor, scolilor, spitalelor, cât și pentru locuința proprie. Toată gama de covoare profesionale, este creată astfel încât să aibă o durată de viață cât mai mare, fiind extrem de rezistente la uzură.

Mai mult decât atât, aceste covorase pot fi integrate foarte ușor în tehnicile de marketing pentru reclame. Cu ajutorul covorașelor personalizate, care pot fi brand-uite cu logo-ul companiei sau cu orice alt tip de mesaj, se pot crea campanii de imagine ideale pentru atragerea atenției clienților.

Un alt tip de covoare extrem de importante, sunt covorașele dezinfectante, fiind recomandate în special pentru zonele medicale, industriale și neaparat pentru zone din segmentul alimentar. Aceste tipuri de covoare, sunt tratate în așa fel încât să poată asigura o igienizare profesională a spațiilor unde sunt utilizate. Covorasele de tip Sticky Mat au o eficiență surprinzătoare de 99.9%. Este extreme de important ca să fie utilizate corespunzător. În plus, acest tip de covorașe dispune de un sistem de eliminare a prafului și a impurităților, certificat ISO.

Cu o experiență de peste 13 ani în materie de soluții pentru curățenie, Sanito.ro livrează produse de cea mai înaltă calitate, la cele mai avantajoase prețuri, împreună cu cele mai bune servicii de consultanță tehnică. Indiferent de necesitățile afacerii tale, echipa Sanito.ro este pregătită să vină în ajutorul clienților lor produse dedicate oricărui tip de afaceri și spațiu, de la clădiri de birouri, până la spații în care igiena trebuie menținută la cele mai înalte standard, precum spitale și clinici medicale.