În calitate de proprietar de afacere, nu poți neglija nici o oportunitate de a face o impresie bună clienților și partenerilor tăi. Astfel, unul dintre aspectele des subestimate, dar cu un impact semnificativ asupra designului interior, sunt covorașele și mocheta.

Ce rol au covorașele profesionale

Covorașele profesionale, îndeosebi cele care au cadru din aluminiu sau sunt în întregime din aluminiu, sunt potrivite pentru zonele de trafic intens, oferă versatilitatea de a fi folosite atât în interior, cât și în exterior și reprezintă soluția ideală pentru a echipa intrările în spații comerciale, aeroporturi, instituții academice, clădiri publice, săli polivalente și alte destinații.

Așadar, covorașele de la intrare adaugă frumusețe unei clădiri și nu permit murdăriei și apei să intre. Unele se concentrează pe design, în timp ce altele pe funcționalitate. Cu toate acestea, există covorașe profesionale care le oferă pe amândouă.

Un covor profesional va reduce cu 80% cantitatea de murdărie care pătrunde în clădire și, de asemenea, va reduce numărul de ori când trebuie curățată mocheta. Investiția inițială în covorașe de bună calitate va avea beneficii de lungă durată pentru clădire, public și angajați.

Rolul mochetei

Există numeroase motive pentru care selectarea unei mochete pentru spațiul de birou și HORECA este nu doar o recomandare, ci o necesitate esențială. Acestea nu se referă doar la aspectul estetic, ci și la aspecte legate de performanța și utilitate: reducerea zgomotului, asigurarea confortului și securității, izolarea termică, ușurința în întreținere, captarea prafului și a alergenilor, etc.

Mocheta este în fruntea listei pentru multe întreprinderi atunci când se alege ce fel de pardoseală ar trebui să se monteze. Cu selecții de design inovatoare, calități acustice deosebite și o abundență de alte avantaje care bifează toate căsuțele potrivite, covoarele pentru birouri și HORECA sunt întotdeauna o alegere solidă pentru pardoselile comerciale.

Beneficiile mochetei

Mocheta este ideală pentru orice proiect de amenajare a locului de muncă, deoarece oferă mai multă creativitate și libertate de design decât orice alt material de pardoseală. 

Deoarece reprezintă o parte considerabilă a spațiului de birouri, podeaua este o componentă crucială a oricărui proiect de design. Astfel, mocheta birou- horeca este cea mai practică opțiune de pardoseală pentru un loc de muncă obișnuit, deoarece absoarbe și micșorează sunetul într-o amenajare de birou deschis, permițându-ți să profiți la maximum de această zonă.

Utilizarea mochetei are cel puțin 3 beneficii semnificative, dintre care:

  1. Mocheta îmbunătățește estetica încăperii

Este imposibil să supraestimezi sau să iei de bun sentimentul clientului de a fi luat decizia potrivită. Decorul biroului, profesionalismul și aspectul sunt primele lucruri pe care oamenii le observă atunci când intră în zona de recepție. Ce opțiune de pardoseală mai bună decât o mochetă frumos concepută pentru a transmite cea mai profesionistă imagine poate exista?

  1. Zgomotul este redus de mochetă

Cele mai multe întreprinderi folosesc amenajări de birouri deschise, cu multă interacțiune între angajați. Telefoanele care sună și mișcarea constantă a angajaților în birou cresc zgomotul, ceea ce reduce productivitatea lucrătorilor și îngreunează comunicarea eficientă. Poți rezolva eficient problema zgomotului din birou cu ajutorul mochetei;

  1. Mocheta este eficientă din punct de vedere al costurilor

Durata de viață a mochetei poate fi crescută cu o curățare adecvată. Folosirea sistematică a unui serviciu de curățare a mochetelor comerciale îți va oferi liniștea că ai un birou curat. 

Covorașe personalizate

Covorașele personalizate cu logo și efect 3D reprezintă o modalitate excelentă de a-ți promova brandul în mediul de afaceri, oferind o impresie memorabilă clienților și partenerilor. În industria HoReCa, covorașele personalizate oferă o experiență unică pentru oaspeți.

Așadar, covorașele profesionale și mocheta de calitate reprezintă elemente esențiale pentru dotarea spațiului tău de business. Ele au rolul de a transforma estetic și funcțional spațiile, consolidând identitatea și oferind un mediu sigur și confort