Pentru ca oaspetii care trec pragul spatiilor hoteliere să se simtă mai bine decât în confortul propriei case, privilegiați că primesc cele mai bune servicii, managerii trebuie să aibă grijă ca dotările hotelului să fie calitative și mai mult decât atât, curățenia să fie impecabilă.

Pentru ca oaspeții să aleagă un spațiu hotelier, să revină și să îl recomande și altora, este esențial ca hotelul să le ofere un confort ridicat celor care îi trec pragul. Astfel, managerii hotelieri trebuie să vină în întâmpinarea clienților lor cu produse hoteliere profesionale, precum halate, prosoape si papuci calitativi, cosmetice hoteliere pentru toate necesitățile (șampon, balsam, gel de dus, cremă de mâini, săpun igienic ambalat), accesorii diverse și seturi pentru igienă, demachiere, bărbierit, kit-uri pentru îngrijirea unghiilor, seturi dentare și multe altele.

Industria hotelieră are un rol important, exigenţele serviciilor oferite este în continuă creştere, iar unul dintre cele mai importante aspecte pentru îngrijarea hotelurilor este reprezentat de curăţenie. Industria ospitalităţii este într-o permanentă schimbare, care necesită servicii de curăţenie la standarde înalte pentru satisfacerea clienţilor şi a pretenţiilor din ce în ce mai crescute ale acestora. Mai mult decât atât, aparatura folosită trebuie să fie de ultimă generație și de cea mai înaltă calitate, astfel încât să se ridice întotdeauna la nivelul așteptările clienților.

Indiferent de dimensiunea, specificul sau modul de funcționare al unui spațiu hotelier, acesta trebuie să fie dezinfectat și curățat în permanență. Pentru că reputația unui hotel și sănătatea oaspeților lui depind în mod direct de gradul de curățenie și igienă ale acestuia, este esențial ca toate spațiile lui să fie mențiute la cele mai înalte standarde.

Produsele folosite într-un hotel pentru protecție și dezinfectare joacă un rol extrem de important pentru păstrarea sănătății, atât a clienților, cât și a angajaților. Sanito.ro oferă o gamă variată de produse profesionale specializate în protecție și dezinfectare împotriva virușilor sau a bacteriilor: dezinfectanți pentru mâini, dezinfectanți pentru suprafețe, detergenți dezinfectanți, covorașe profesionale dezinfectante, măști pentru protecție, mănuși, dispensere și stative pentru dezinfectant și multe altele.

În plus, spațiile trebuie să fie primitoare, iar un prim aspect esențial este reprezentat de alegerea elementelor potrivite pentru pardoseli. Covorașele profesionale reprezintă o necesitate și ar trebui să se regăsească în orice tip de spațiu, personal sau profesional. Pentru spațiile hoteliere, pardoselile trebuie dotate cu covoare profesionale pentru hotel, special create pentru unitățile HORECA. Aceastea sunt esențiale mai ales în zonele cu trafic intens, precum intrarea și recepția, dar și în camere sau în zonele de relaxare.

Printre cele mai folosite produse hoteliere sunt și dispenserele. Acestea oferă soluții complete și modern și vin într-o gamă extrem de variată, dispensere pentru: hârtie igienică, prosoape din hârtie, șervețele de masa, pentru pungulițe de igienă feminină, dozatoare de săpun lichid și dezinfectant și dispensere pentru odorizante ambientale. Mai mult decât atât, dispozitivele pot fi atât manuale, cât și automate, fiind acționate cu senzor, pentru o igienă mult mai atentă.

Pentru hoteluri, atenția asupra tuturor detaliilor, curățenia și igiena impecabile și confortul clienților reprezintă baza unei reputații pozitive, bazate pe profesionalism. De aceea, pentru spațiile hoteliere, este esențial să se țină cont de alegerea celor mai perfomante produse și soluții de curățare și amenajare.