Meniu
Cosul meu

ArcEdition

Mocheta rola ArcEdition ALETHEA AB (4m)
2 - 3 saptamani
Brand: ArcEdition Model: ARC102
Mocheta rola (rulou), fabricata din cele mai bune fibre sintetice (poliamida, polipropilena, polyester sau amestecuri).Mocheta cu utilizari multiple, recomandata pentru birouri si spatii comerciale sau pufoase si moi pentru locuinte. Informatiile care pot ajuta in sensul clarificarii potrivirii prod..
118,23 lei
+ TVA
140,69 lei TVA inclus
Mocheta rola ArcEdition ALTONA UX (4m)
2 - 3 saptamani
Brand: ArcEdition Model: ARC65
Mocheta rola ArcEdition ALTONA UX (4m)Mocheta rola (rulou), fabricata din cele mai bune fibre sintetice (poliamida, polipropilena, polyester sau amestecuri).Mocheta cu utilizari multiple, recomandata pentru birouri si spatii comerciale sau pufoase si moi pentru locuinte. Informatiile care pot ajuta ..
103,00 lei
+ TVA
122,57 lei TVA inclus
Mocheta rola ArcEdition CHAMBORD AB/UX (4m)
2 - 3 saptamani
Brand: ArcEdition Model: ARC64
Mocheta rola ArcEdition CHAMBORD AB/UX (4m)Mocheta rola (rulou), fabricata din cele mai bune fibre sintetice (poliamida, polipropilena, polyester sau amestecuri).Mocheta cu utilizari multiple, recomandata pentru birouri si spatii comerciale sau pufoase si moi pentru locuinte. Informatiile care pot a..
112,00 lei
+ TVA
133,28 lei TVA inclus
Mocheta rola ArcEdition PROMETHEA AB (4m)
2 - 3 saptamani
Brand: ArcEdition Model: ARC107
Mocheta rola (rulou), fabricata din cele mai bune fibre sintetice(poliamida,polipropilena, polyester sau amestecuri).Mocheta cu utilizari multiple, recomandata birouri si spatii comerciale sau pufoase si moi pentru locuinte. Informatiile care pot ajuta in sensul clarificarii potrivirii produsului cu..
118,23 lei
+ TVA
140,69 lei TVA inclus
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)